пʼятниця, 28 жовтня 2011 06:15

В Одесі шукають маніяка

Автор: Фото з сайта www.vkontakte.ru
  Одеситка Мар’яна Ніколаєва закінчила юридичний ліцей, філософський факультет Національного університету імені Іллі Мечникова. Убивця познущався над її тілом
Одеситка Мар’яна Ніколаєва закінчила юридичний ліцей, філософський факультет Національного університету імені Іллі Мечникова. Убивця познущався над її тілом

— Никогда не боялась ходить в своем районе, а теперь страшно, — каже 28-річна Каріна з вул. Водопровідної, 5 в Одесі. — Милиционеры нас успокаивают, говорят, все будет хорошо.

22 жовтня в закутку вул. Водопровідної знайшли тіло 22-річної Мар'яни Ніколаєвої. Вона була зґвалтована, задушена, обличчя порізане.

— Того утра я вывешивала в дворике белье, — згадує 50-річна Людмила з Водопровідної. — Выпустила внука на улицу, калитку не закрывала, чтоб присматривать. Тут какой-то мужчина: "Извините. Я хотел сходить в туалет за гараж, а там на дереве девушка висит".

Мар'яна висіла на гілці. Джинси спущені нижче колін, біла кофта задерта. Куртка натягнута на голову, руде волосся розпатлане, руки посиніли. За 10 хв. на місце приїхали міліціонери.

— Человек 50, — продовжує Каріна. — Солидные мужики в костюмах. Всех местных допросили. Нам показывали тело. У той девушки лицо искромсаное, в него ветки воткнуты, голова пробита. Никто из наших ее не опознал. Потом милиционеры показывали фотку — очень красивая девушка, не из наших краев, семья приличная. Жила на улице Карантинной.

Міліціонери шукають убивцю. Місцеві бояться ходити затемна поодинці.

— Здесь что-то странное, — каже пенсіонерка з вул. Водопровідної. — Дівчина — не місцева, але про той закуток знали лише свої. У нашому дворі живе собака, кожної ночі гавкає, спати не дає. Від найменшого шелесту зривається. Міліціонери казали, дівчину вбили між третьою і п'ятою ранку. Але ніхто не чув криків і шуму, собака спав.

Торік в одеському парку Лузанівка знайшли спалене тіло молодої жінки. Убивцю досі шукають.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі шукають маніяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути