пʼятниця, 06 січня 2017 05:35

Учитель історії зник перед репетицією новорічного концерту

Автор: ФОТО з сайта www.vk.com
  Учитель історії Олег Літовко з Дніпра зник дорогою на роботу. Поспішав на репетицію новорічної вистави. Йому дісталася роль Діда Мороза
Учитель історії Олег Літовко з Дніпра зник дорогою на роботу. Поспішав на репетицію новорічної вистави. Йому дісталася роль Діда Мороза

У Дніпрі третій тиждень розшукують шкільного вчителя історії 24-річного Олега Літовка. 24 грудня зник дорогою на роботу.

— Того дня домовилися провести репетицію новорічного концерту. Олег Олегович мав бути Дідом Морозом. Учив слова. Але його так і не дочекалися. На дзвінки не відповідав, — каже колега 33-річна Олена Іванова. — Близько дев'ятої вечора набрала знову. Телефон був відключений. Хоча незадовго до того заходив у соцмережі. Вдома його не було, двері ніхто не відчинив. Заявили в поліцію.

Від правоохоронців дізналися, що його речі лишилися вдома. Зокрема, телефон і ноутбук. Не схоже було, що кудись виїхав. Із собою взяв рюкзак, який щодня носив.

Олег Літовко родом із Кривого Рогу на Дніпропетровщині. З 2014-го мешкав у Дніпрі. Орендував кімнату в гуртожитку. Мати вчителя з його молодшим братом — на заробітках у російському Магадані. Батько лишився в Кривому Розі. Де син — вони не знають.

— Олег дорожив роботою. Говорив, хоч зарплата і маленька, але працювати в школі йому подобається. Останнім часом сильно зацікавився релігією. Об'їздив усі знакові храми України. Думали, може, туди подався, — говорить Олена Іванова. — Шукали в церквах і монастирях, на вокзалах, у лікарнях. Не знайшли. Поганих звичок не мав. Жив сам, ні з ким не зустрічався. Напередодні зникнення приходив на роботу. Чогось незвичного не помітила.

— Розклеюємо оголошення, опитуємо людей. Навіть до екстрасенсів зверталися. Ті кажуть, Олег зараз у поганій компанії. Він втратив пам'ять, його утримують у зачиненому приміщенні, — розповідає 25-річна Марина Машура, кума Літовка. — Не розумію, кому він міг перейти дорогу. Добряк, усім нужденним старався помогти.

Зараз ви читаєте новину «Учитель історії зник перед репетицією новорічного концерту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути