вівторок, 24 листопада 2015 07:30

"Погрузили кого до багажника, кого — в салон та повезли в невідомому напрямку"

— Наших дітей повикрадали. Напали на них, коли сиділи на лавочці. Погрузили кого до багажника, кого в салон та повезли в невідомому напрямку, — розповідає Зіна Кузнєцова із села Малі Дедеркали Шумського району на Тернопільщині.

В ніч на 15 листопада її сина 16-річного Вадима й однолітків Володимира Сисюка, Андрія Шевчука та Володимира Пічного у кузові вантажівки "Сканія" зачинив 49-річний Юрій із Шумська. Від рідних вимагав по $200 за їх звільнення.

— Хлопці гуляли селом. Коли повз них проїжджав вантажний автомобіль, один із підлітків кинув каменюку і розбив лобове скло. Хлопці відразу повтікали. Та незабаром водій вантажівки приїхав з товаришем шукати їх, — говорить Інна Могила із Шумського відділення поліції Тернопільської області.

— О четвертій ночі прийшли вимагати гроші за звільнення. Такої суми в мене й близько не було. Мала тілько 600 гривень. Сказав: мало, йди позичати в дядька. Мовляв, він же їздить на Польщу, то й гроші має. А дядько щойно з лікарні, ледь після інсульту викарабкався. Боялася, щоб через цю історію йому гірше не стало, — про­довжує Зіна Кузнєцова. — Нас залякали. Сказали, якщо рипнемось у міліцію, на дітей не тільки розбите скло повісять, а й машину, що колись згоріла. Сина відпустили під ранок, коли зібрала всю суму.

Вадим повернувся наляканий. Раніше його таким не бачила. Казав, чоловіки штовхали їх долонями. На руці лишився синець. В іншого хлопчини погнули оправу на окулярах, мав синяк на тілі. Зараз родичі водія ходять до нас вибачатися.

Водія затримали. Через погане самопочуття його поклали в реанімаційне відділення Шумської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «"Погрузили кого до багажника, кого — в салон та повезли в невідомому напрямку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути