пʼятниця, 16 листопада 2012 05:45

"Переворачиваю, а у Тани все лицо искромсанное, в гематомах, в ушах кровь запеклась"

Автор: фото з архіву Тетяни Нестерової
  Тетяна Нестерова з міста Красний Луч Луганської області 4 серпня святкувала з колегами День залізничника. На світанку її тіло знайшли під під’їздом. Міліціонери кажуть, що Тетяна упала з восьмого поверху
Тетяна Нестерова з міста Красний Луч Луганської області 4 серпня святкувала з колегами День залізничника. На світанку її тіло знайшли під під’їздом. Міліціонери кажуть, що Тетяна упала з восьмого поверху

Другий місяць у морзі Луганська лежить тіло 19-річної Тетяни Нестерової. Батьки впевнені, що її убили, а міліціонери називають загибель нещасним випадком.

— Издеваются с нас, — плаче 38-річна Олена Нестерова, матір Тетяни. — Все из-за того, что там замешан сын судьи.

Нестерови живуть у місті Красний Луч. Олена Володимирівна працює перукарем, її чоловік Олександр — водій. Єдина донька закінчила залізничний технікум, вступила до Української державної академії залізничного транспорту. Навчалася на заочному відділенні, працювала оглядачем вагонів у Красному Лучі.

— 4 серпня Таня з колегами святкувала День залізничника, ходили на природу, — згадує мати. — Танюша повернулася десь о шостій вечора. Подружки запросили ще сходити в клуб. Таня одягнулася, з мобільного замовила столик у клубі й вийшла.

Тетяна з подругами відпочивали в клубі "Париж". Коли розходилися, Тетяну зголосився провести додому знайомий Сергій.

— Вийшли на вулицю, Сергій хотів узяти таксі, — продовжує Олена Володимирівна. — Але Таня побачила знайомого Костю Бойка. Він був на машині — БМВ Х5. Сказала Сергію, щоб таксі не викликав, Костя її підвезе. Попрощалася, сіла, Костя був із другом Мішею Мельником. Камери спостереження зафіксували, як вони від'їхали.

На світанку 5 серпня тіло Тетяни знайшли перед її під'їздом.

— Я и не поняла, что Таня мертва, — згадує сусідка Лариса Сорокіна. — Лежит на левом боку, вроде спит. Думаю, подниму, а то люди на работу будут идти, увидят. Переворачиваю, а у Тани все лицо искромсанное, в гематомах, в ушах кровь запеклась.

— Переламані ребра, таз, різана рана від скроні до шиї, — додає Олена Нестерова.

Міліціонери порушили кримінальну справу, провели судово-медичну експертизу. Нестеровим сказали, що їхня донька забула ключі від квартири, намагалась залізти через вікно, зірвалась і впала з восьмого поверху.

— Мене допитували як свідка, — згадує Сорокіна. — Слідчий: "Ви впевнені, що дівчина лежала на лівому боці?". Кажу, 100-відсотково. Вони не могли пояснили рани на правому боці. Думали-думали, а потім кажуть: "Вона впала на правий бік і перевернулась". Це як? А чого на асфальті нема й краплі крові?

21 вересня Нестерови провели ексгумацію і повторну експертизу тіла.

— Друга експертиза була просто смішна, — зітхає матір. — Експерти зафіксували всі рани на тілі. Сказали одне: це не ДТП. А що? Кажуть, що всі поранення — від удару тупим предметом. Яким — не можуть установити. Ми не знаємо, що з Танюшею сталось. Думаю, її схиляли до сексу, може, неприродним способом. А вона була така, що могла й нагрубити. От її і викинули з машини, помогли звідкись упасти. Я не кажу, що Костя її убив, але він щось знає.

25 жовтня міліціонери закрили кримінальну справу. Нестерови дізналися про це випадково.

26-річний Костянтин Бойко — син судді Краснолуцького суду Світлани Бойко. Запевняє, що не причетний до загибелі Тетяни:

— Таня была пьяной, села к нам. Только отъехали — ей стало плохо, мы стали. Потом отвезли домой. Мы пальцем ее не трогали. Понимаю ее маму, она потеряла единственную дочь, но мы там ни при чем.

Зараз ви читаєте новину «"Переворачиваю, а у Тани все лицо искромсанное, в гематомах, в ушах кровь запеклась"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

141

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути