середа, 26 грудня 2012 05:00

Педофіл хотів прийти до школяра додому

"Знайомишся зі старшими? Я шукаю стосунки з хлопцем... Ну і короткотривалі зустрічі з кексом теж розглядаються" — таке повідомлення у соцмережі "ВКонтакте" отримав львів'янин 15-річний Микола Можар 11 грудня. Користувач із ніком Серж представився 46-річним Сергієм. Надіслав картинку з двома символами чоловічої статі на тлі райдужного сердечка. Прапор кольорів райдуги — це символ міжнародного руху геїв і лесбіянок. Микола розповів братові.

— Вирішили провчити педофіла, — розповідає 16-річний Валентин Можар. — Я почав переписуватися від імені брата. Серж присилав смайлики з поцілунками, написав свій номер телефону. Розповідав, що мав секс із дітьми. Переконував, що і мені сподобається.

Валентин спілкувався із Сергієм, зберігав усі повідомлення. Чоловік надсилав свої фотографії, розповів, що навчається у Львівському університеті ім. Івана Франка, проходить практику в лісотехнічному університеті.

— Сергій пропонував прийти до Колі, коли не буде мами, — каже Валентин. — Домовилися на вечір 14 грудня. Перед зустріччю Сергій написав, щоб Микола "сходив у туалет по великому" і помив гарно попу. Пообіцяв, що Миколі це запам'ятається.

Сергій приїхав на зустріч у мікрорайон Рясне. Валентин упізнав його з фотографій, однак для перевірки набрав на мобільний і попросив відійти за зупинку.

— Там ударив його по ногах, щоб упав, і наскочив зверху, — розповідає. — Дістав телефон і викликав міліцію, а збоченець вибив телефон і почав тікати. Я побіг за ним і кричав, що він намагався мене зґвалтувати. Люди не реагували. Він упав на льоду, пакета вже не було. З кишені випали презервативи й змазка для анального сексу. Перехожий допоміг його затримати. Разом викликали міліцію.

Міліціонери опитали Валентина та Сергія й відпустили.

— Через 2 години цей уже сидів у "Контакті", — обурюється Валентин. — Написав, що я не так усе зрозумів. Мовляв, він працює психологом і вивчає поведінку дітей у соцмережі. Те саме говорив міліціонерам, щоб вони його відпустили. Мені сказали, що переписка — це не доказ.

Валентин показує номер мобільного телефону Сергія. Телефоную йому.

— Так, я Сергій, навчаюся в університеті й викладаю в лісотехнічному, — говорить чоловічий голос у слухавці. — Але я не педофіл. На Рясному не був, і міліція мене не затримувала.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл хотів прийти до школяра додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути