вівторок, 18 травня 2010 09:46

Олександр Чеберяк порізав бензопилкою рятівниць

— Я пішов вішатися, — кинув дружині на світанку 24 квітня 49-річний Олександр Чеберяк і вийшов із хати. Виліз на горище і почав ладнати мотузку. Жили в одноповерховій хаті в селі Яжберень Народицького району Житомирщини.

59-річна дружина Любов Бріцун злякалася. Побігла кликати сусідів — 40-річну Тетяну Белугу з чоловіком. Коли прибігли, Олександр уже висів. Жінки перерізали мотузку і стягли його. Той опритомнів.

— Він кричав, лаявся, — згадують сусіди. — Не понімав, що робиться. Видно, його біленька (біла гарячка. — "ГПУ") схопила.

Любов Василівна пішла до хати Тетяни Белуги. Викликали "швидку". Чеберяк кидався на лікарів із сокирою. Медики зателефонували до міліції, а самі повернулися.

О 6.40 Чеберяка вже вгамовували міліціонери. У хаті були розчленовані бензопилкою тіла двох жінок — Любові й Тетяни. Олександр порізав їх, бо розлютився, що витягли з петлі. Його затримали.

— Саша з Любою жили разом кілька років, — згадує сусід Василь Васильович. — У Люби двоє дорослих доньок, окремо мешкають. Але вона завжди казала, що Саша буде її чоловіком. Получала пенсію. Взагалі вона була вампіром, "смоктала" з усіх кров. Завжди хотіла з кимось посваритися. Тільки зачепи її — чуть не битися лізе.

Олександр перебивався тимчасовими заробітками.

— Хазяйський дуже був. А це як із цепу зірвався, маніяком став, — додає селянка, яка йде по воду до криниці. — Ніхто не міг упізнати колишнього Сашу.

За кілька днів загиблих поховали.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Чеберяк порізав бензопилкою рятівниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути