четвер, 23 червня 2011 07:15

Олег Голокозаков стрибнув під поїзд метро

Автор: фото з сайта www.vkontakte.ru
  Олег Голокозаков (праворуч) із товаришем. Служив у Внутрішніх військах у місті Біла Церква на Київщині. У вихідні 18–19 червня взяв звільнення, у понеділок не повернувся до частини
Олег Голокозаков (праворуч) із товаришем. Служив у Внутрішніх військах у місті Біла Церква на Київщині. У вихідні 18–19 червня взяв звільнення, у понеділок не повернувся до частини

"Боль временна. Гордость вечна!" — таке повідомлення залишив на своїй інтернет-сторінці "ВКонтакте" 21-річний Олег Голокозаков. Це було останнє повідомлення, датоване 6 червня. Перед ним стояв напис "Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать".

Уранці 22 червня він кинувся під поїзд столичного метрополітену на станції Нивки. Загинув.

— Спокійно йшов по перону, — згадує жінка, яка продає газети в підземці. Не називається. — Коли поїзд вже тормозив, стрибнув у пройом між передостаннім і останнім вагоном. Його затягло. Пасажирів виводили через задні двері. Рух відновився, коли труп забрали міліціонери.

Тіло Олега розірвало. Рух поїздів на Святошино–Броварській лінії відновили за 18 хв. — перший поїзд поїхав станцією о 9.00. Кров притрусили тирсою.

Олег Голокозаков родом із села Любарці Бориспільського району Київської області. Після школи вступив до Інституту фізичної культури Київського педуніверситету ім. Драгоманова. Цей заклад закінчив і його старший брат Антон, який працює вчителем фізкультури в місцевій школі. На навчання Олег їздив із Любарців: жителів Київщини не селять у гуртожитки.

— Він два роки провчився на очній формі, потім перевівся на заочку й пішов у армію, — розповідає 21-річний Богдан Курпіта, староста потоку, на якому навчався Олег Голокозаков.

Служив у Внутрішніх військах у місті Біла Церква. На вихідних 18–19 червня узяв звільнення, однак у понеділок не повернувся в частину. Його розшукували.

Поки що невідомо, чому Олег стрибнув під поїзд. Припускають: через кохання. Він зустрічався з дівчиною, однак недавно пара розійшлася.

"Прости, родная", "Я буду знать, что ты веришь, что ты любиш меня" — це останні пісні, які скачав Олег з інтернету. Називав себе "самотнім вовком".

— Я не вірю в це, — каже Богдан Курпіта. — Він був нормальний пацан, не стрибав би через дівчину.

Опівдні 22 червня родичі Олега Голокозакова приїхали забирати тіло. А однокурсники пішли здавати державний іспит.

Зараз ви читаєте новину «Олег Голокозаков стрибнув під поїзд метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути