пʼятниця, 16 листопада 2012 00:30

Міліціонери проламали череп Борисові Борисову

Автор: фото надане Андрієм Лохматовим
  Після відвідин міліції Борис Борисов місяць лікувався у лікарні. Зараз ходить на суд
Після відвідин міліції Борис Борисов місяць лікувався у лікарні. Зараз ходить на суд

38-річного Бориса Борисова побили у Ленінському райвідділі міліції Миколаєва за те, що повідомив неперевірену інформацію. Він лікує перелом основи черепа, забій головного мозку, погіршення слуху. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.

— Согнали на мне злость за то, что им пришлось работать в воскресенье, — Борисов показує медичку картку. — Еще и доказывать должен, что я не верблюд.

Борис живе з матір'ю у селищі Лyч Жoвтнeвoгo paйoну Миколаївщини. Працює сторожем на місцевому радіовузлі. Дружина і 5-річний син живуть в Івано-Франківську. 2 вересня Борис приїхав до Миколаєва, переслав поштою гроші жінці. Повертався на вокзал повз ринок Колос.

— Іду, а біля маршрутки стоять кавказці, чоловік п'ять-шість. Один каже: "Если сейчас не будет по-моему, все взлетит в воздух". Я про всяк випадок набрав зі свого мобільного "102", розказав. Сам пішов у кафе — не дай Бог, вокзал точно рвоне. Через хвилин 45 приїжджають міліціонери. У спортивних костюмах. Зайшли в кафе, забрали мене, повезли у райвідділ. Тільки заводять — триповерхові матюки. Обступили мене півколом чоловік 10 і давай по черзі бити. Найчастіше — долонями по вухах. Це дуже боляче, але синців не лишає. Від того на ліве вухо оглох. Потім один витягує міліцейський жезл, другий — презерватив. Я все поняв, підписав усе, що дали. Витрусили все з кишень. Забрали зарплатну карточку та 753 гривні.

Проти Борисова порушили кримінальну справу — "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Відправили до ізолятора. Борисов був там три дні, потім місяць лікувався у місцевій лікарні. Зараз чекає суду.

Правоохоронці заперечують, що били Борисова і забирали його речі.

 

264

особи врятували з початку року в Карпатах. Більшість із них заблукали чи замерзли. 124 людям надали медичну допомогу.

 

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери проламали череп Борисові Борисову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути