четвер, 23 червня 2011 06:15

Маршрутка задавила чоловіка на переході

Автор: фото: Андрій ЖИГАЙЛО
  Маршрутка №18 стоїть перед пішохідним перехом на вулиці Вишгородська у Києві. Автобус-конкурент її обганяв і збив чоловіка
Маршрутка №18 стоїть перед пішохідним перехом на вулиці Вишгородська у Києві. Автобус-конкурент її обганяв і збив чоловіка

Столична маршрутка №478 увечері 19 червня задавила чоловіка. Той переходив пішохідним переходом вул. Вишгородську, біля будинку №8. Маршрутка №18 зупинилася, пропускала. Раптом її став об'їжджати автобус №478. Чоловіка вдарив лобовим склом і переїхав передніми колесами.

— Я їхав додому з Петрівки, — згадує 69-річний місцевий Петро Гапонов. — Така пробка образувалась. Того парня якраз витягали. Був весь у крові. Даїшники накрили його сірою пльонкою і 2 часа щось там вимірювали. Водій маршрутки весь час сидів на бордюрі.

При собі чоловік мав лише мобільний телефон і коробку з-під компакт-дисків. Його особу ще не встановили. На вигляд йому 24–25 років.

— Я 10 років робив на 18-му маршруті водітєлєм, — додає Гапонов. — Маршрутчикам треба план здавати, от вони й ганяють за пасажирами. Скільки через то аварій було. Самі по 15 годин за рульом.

Маршрут №478 завдовжки 25 км, від мікрорайону Виноградар до Троєщини. Цю відстань водій має подолати за 52 хв. Проїзд коштує 3 грн.

— Того водія Сергієм звати, йому 45 років, — каже Вікторія, касирка маршруту №478. — Стажу має років із 10, чотири роки на маршруті. Акуратний, в аварії не попадав. Зараз його звільнили. У нас маршрут сложний, багато світлофорів, кожен день пробки на Троєщину, а прибути треба вчасно.

Проти водія порушили кримінальну справу. До суду відпустили під заставу 17 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка задавила чоловіка на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути