пʼятниця, 29 березня 2013 00:30

Квартиру Максима Присяжнюка купили пенсіонери

В однокімнатній квартирі Максима Присяжнюка на вул. Леніна, 140 у Миколаєві, де хлопці зґвалтували Оксану Макар, тепер мешкає родина пенсіонерів. Стіни квартири утеплили, обнесли парканом палісадник під балконом. Завісили вікна та балкон жалюзі.

— Ми не знали, что здесь случилось, — говорить господар, сивий чоловік. — Дружина квартиру купувала. Посередники нам нічого не сказали. Я новини дивлюся, але й подумати не міг, що це сталося тут. Квартиру придбали з обстановкою — килими, дивани були. Якось приходжу додому, а жінка всі наші речі в сумки поскладала. Каже, що ремонт будемо капітальний робити. Сусіди їй усе розказали. Я всі стільці, диван, килими виніс на сміттярку. Шпалери поздирали, підлогу зірвали, щоб і духу того тут не було. Все освятив. Тепер живемо спокійно.

Паркан, що огороджував довгобуд, на який хлопці винесли й підпалили Оксану Макар, торік восени впав від вітру. Його відремонтували й установили знову. Тепер дірок, через які можна було б туди пролізти, немає.

Зараз ви читаєте новину «Квартиру Максима Присяжнюка купили пенсіонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути