пʼятниця, 08 квітня 2011 02:30

Голову району затримали за хабар

270 тис. грн і $21 тис. знайшли у будинку 50-річного Василя Чернявського, голови Турківської райдержадміністрації на Львівщині. 1 квітня міліціонери обшукали його дім і кабінет начальниці відділу "Центру державного земельного кадастру" Іванни Голубовської.

— Її і голову району підозрюємо у вимаганні хабара за виділення 2 га землі, — каже Денис Харчук з обласної міліції. — Взяли першу частину — 33 тисячі доларів. 15 тисяч пішло керівнику району, решту — спільниці і посереднику. На робочому місці чиновниці виявили 17 тисяч доларів.

Міліціонери порушили кримінальну справу.

— Це нагла підстава, бо на грошах не було ні його відпечатків пальців, ні жінки, ні дітей. Це все готувалося, аби усунути його з посади, — говорить 47-річний Володимир Кулаєв, заступник районної організації Партії регіонів у районі. — Підозрюємо опонентів із БЮТу і нашу міліцію.

До призначення керівником району Василь Чернявський володів будівельно-торговою фірмою "Чертур". 2005-го виграла тендер майже на 2 млн грн з будівництва культурно-медичного центру у селі Розлуч.

Зараз ви читаєте новину «Голову району затримали за хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути