середа, 22 липня 2009 17:51

"Газель" протаранила автобус із футболістами

Неподалік села Вербка Летичівського району Хмельниччини в аварію потрапила хмельницька футбольна команда "Динамо". Їхали на перший матч Кубка України.

— Близько 12.00 водій "газелі" виїхав на зустрічну смугу, — розповідає інспектор обласного ДАІ Віталій Філіпов, 25 років. — Машина зіткнулася з автобусом ЛАЗ. Постраждали пасажири, які сиділи з правого боку. Чому це сталося, пояснити важко — дорога хороша, ям на ній немає, нікого не обганяв.

Відомо, що 46-річний водій з містечка Красилів, "газеллю" розвозив хліб.

Спортсмени їхали в місто Ірпінь під Києвом на змагання з тамтешньою командою "Гореничі". У ДТП постраждали троє футболістів. Їх поклали в Летичівську райлікарню. Стан 24-річного Ігоря Шоліна був критичний. Його прооперували. Сергія Якубовського, 19 років, того ж дня доправили в реанімацію Хмельницького.

— У Сергія відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня, переломи склепіння та основи черепа, рани на лівій руці, — розповідає лікар-реаніматолог із Хмельницької міської лікарні Роман Кірик, 28 років. — У постраждалого мозкова кома, він непритомний.

До обласної реанімації вранці 20 липня привезли й Ігоря Шоліна. У нього закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, серця та легенів і численні переломи ребер із лівого боку. Цей футболіст у вкрай важкому стані. Не може дихати — його підключили до апарату.

22-річному Андрієві Лемішевському травмувало ліву руку й око. Його доправили в одеську офтальмологічну клініку ім. Філатова.

— Андрій Лемішевський та Ігор Шолін — гравці півзахисту. Сергій Якубовський — центральний захисник. Це три основні гравці. Тому команда не виступатиме на Кубку України. Спортсмени пригнічені, — каже тренер Віктор Муравський.

Зараз ви читаєте новину «"Газель" протаранила автобус із футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути