вівторок, 14 лютого 2012 07:00

Євгенія Мірошник впала в яму на ковзанці

Автор: фото: Любов КАРНАРУК
  Яма з бетонним кільцем на ковзанці в мікрорайоні Дахнівський у Черкасах. Відпочивальники її не помічають
Яма з бетонним кільцем на ковзанці в мікрорайоні Дахнівський у Черкасах. Відпочивальники її не помічають

Черкаска 41-річна Євгенія Мірошник упала в яму з бетонним кільцем, коли 5 лютого спускалася з гори. Потрапила до лікарні швидкої допомоги №3.

— Ми щороку виїжджаємо туди. Там на вихідні багато дітей і дорослих. З доріжок спускаються на санках, мішках. І всі мимо ями. Одна я. Лягла на спину, щоби було зручно. Їду, швидкість хароша, гірка крута. Як підпригну на трампліні — й прямо в колодязь, — згадує Євгенія Василівна. — Отямилась у "швидкій", болів увесь лівий бік: голова, ребра і таз. Голову зшили 10 швами. Тижнів три не можна буде підніматися.

"Гірки" розташовні у сосновому лісі мікрорайону Дахнівський, за 300 м від траси Черкаси — Канів. Ліворуч виблискують близько 30 доріжок, кожна завдовжки 20 м. Валяються порожні політетиленові мішки, уламки пластика. Унизу видно, що тут палили багаття. Бетонного кільця не видно, воно наприкінці передостанньої доріжки.

— Я теж каталася в цей день. Картина була жахлива, — згадує 35-річна Віра Волощук. — Спочатку думала, що жінка розбилася насмерть. Я теж про той люк не знала, його ж не видно.

— Узимку сюди маса людей приїжджають, — 65-річний Володимир Іванович із Дахнівського пожежного відділку заглядає в яму. — Що це за колодязь і для чого — ніхто не знає.

У міськвиконкомі не знають про колодязь — там не проходять міські комунікації. Готель "Україна" і Черкаський лісгосп, між якими розташоване кільце, теж не мають до нього стосунку.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Мірошник впала в яму на ковзанці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути