середа, 23 січня 2013 05:30

Дмитра Павліченка побив співкамерник

18 січня у столичному ізоляторі №13 Дмитра Павліченка, 49 років, побив співкамерник. Обурився, що той телефонував із мобільного на телеканал "Україна", після чого їхню камеру обшукали.

— В эфире канала звучал анонс, что взяли интервью у Павличенко-старшего, — каже Володимир Широченков, захисник Павліченків. — Журналисты записывали Дмитрия во время одного из заседаний в зале суда. Но тюремщики восприняли, что это сделали из камеры. Возник конфликт.

Обох забіяк оглянув лікар, констатував забої обличчя та шиї. Чоловіки не мають один до другого претензій. Павліченка перевели до іншої камери.

Дмитра та його 19-річного сина Сергія засудили за вбивство судді столичного Шевченківського райсуду Сергія Зубкова. За вироком районного суду, батько отримав довічне ув'язнення, син — 13 років. Апеляційний суд Києва розгляне їхню справу 23 січня. До його рішення Павліченки перебувають у Лук'янівському слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Дмитра Павліченка побив співкамерник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути