вівторок, 05 липня 2011 00:00

Даїшники арештували нерухомий скутер

— У нас місто маленьке, то беспрєдєл полнєйший, — каже 36-річний Руслан Фтемів із міста Хотин на Буковині. 13 червня працівники місцевої Державтоінспекції забрали в нього скутер.

Руслан Фтемів — удівець, виховує 6-річну доньку. Працює різноробом, їздить у Київ і Москву. 13 червня святкував із приятелями день народження. Сиділи в кафе-барі "Смак" на вул. Шевченка поблизу автостанції. Його китайський скутер стояв неподалік.

— Гаїшніки знали, чий то скутер, — каже друг Руслана Юрій Олексіїв, 31 рік. Він теж сидів у кафе. — Руслан непогано заробляє, то рішили збить із нього грошей. Зайшли в бар, витягли його з туалету на вулицю, стали вимагати ключі. Але він не їхав і не збирався, бо був п'яний. Скутера мав забрати його родич.

Інспектори затягли Фтеміва у свою "ниву".

— Требували 1,5 тисячі гривень, — згадує Руслан. — Кажуть: "Не даси нам, через суд заплатиш 2 тисячі". Я відмовився. Скутер відвезли на штраф-майданчик, а мене — у райвідділ складати протокол. Тепер чекаю суду.

Зараз ви читаєте новину «Даїшники арештували нерухомий скутер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути