пʼятниця, 04 травня 2012 07:15

Автослюсар розстріляв трьох відвідувачів кафе

Увечері 1 травня у столичному кафе "Едем" 27-річний автослюсар розстріляв трьох відвідувачів — свого начальника 45-річного Володимира Малікова та його друзів Володимира Васильєва, 64 роки, й 35-річного Олексія Саламова.

Маліков був директором станції технічного обслуговування автомобілів у Святошинському районі Києва. 1 травня посварився з підлеглим. З'ясувати стосунки вирішили в кафе "Едем". Маліков прийшов з двома друзями, автомайстер — з одним. У розпалі суперечки слюсар вихопив револьвер і почав стріляти.

— Двоє чоловіків гналися за трьома, — згадує працівниця закладу. — Ті тікали до лісу. Двох застрелили біля літнього майданчика, третього — неподалік сусіднього будинку.

Постріли сполохали місцевих.

— Коли один за одним пролунали два з них, мій онук попросився вийти на балкон, — говорить пенсіонерка Олександра Дмитрівна, яка живе у квартирі на першому поверсі сусіднього будинку. — Він думав, що салют, хотів подивитися. Я пішла відчиняти вікно, дивлюся — біжить на нас якийсь хлопець. За ним — інший, кавказець. Десь за 2 метри від нас був третій постріл. Той чоловік упав нам під балкон.

Двоє нападників утекли. Тутешні викликали для поранених "швидку", однак ті померли.

— Один устиг сказати, що його звати Олексій, живе на вулиці Туполєва, має двох дітей, — згадує свідок.

Кафе "Едем" розташоване у двоповерхівці колишнього універмагу "Біличанка" на вул. Підлісній, 3. Поряд на першому поверсі — поштове відділення, ювелірний магазин, аптека, перукарня. На другому поверсі — спортивний зал, майстерня з ремонту телевізорів і стоматологічний кабінет. Усередині закладу бенкетний зал. Улітку столики виносять на вулицю.

— Це нормальне кафе, алкаші там не збираються. Але слава недобра. Раз із чоловіком зайшла кави попити, а посеред зали лежить мертва жінка. Працівники кафе пояснили, що попросилася в туалет, там їй стало зле. То всі відвідувачі її переступали, — розказує місцева.

Міліціонери розшукують нападників. Їх особи встановили. З'ясували, що стріляв тільки слюсар.

Зараз ви читаєте новину «Автослюсар розстріляв трьох відвідувачів кафе ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути