пʼятниця, 26 жовтня 2012 05:45

Ярослав Мазурок може бути мертвий

Адвокат дружини Ярослава Мазурка — Лаврентій Кухалейшвілі вважає, що той уже неживий.

— Ярослава не знайдуть, — каже. — Певно, його немає. Можливо, справжній вбивця в безпеці, а Мазурка знищили, аби повісити на нього цей страшний злочин.

Ніхто не прикриватиме Ярослава, знаючи, що за відомості про нього обіцяють 100 тис. грн, говорить Кухалейшвілі.

25 жовтня з'явилась інформація, що Мазурка перевіряють на причетність до вбивства співробітників Державної служби охорони —  прапорщика Григорія Нагорнюка і сержанта В'ячеслава Скоболя. Їх розстріляли у січні 2004 року в столичному районі Оболонь. Пізніше стало відомо, що стосовно вбивці охоронців у "Каравані" не порушували інших кримінальних справ.

— Спочатку треба розслідувати цю, а далі буде видно, — розповідає речник Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук, 49 років. — Доки зберуть усі докази, експертизи, відбитки пальців іще раз порівняють. Тоді можна буде про щось казати. Міліція його шукає. Надходять дзвінки про пересування. Підозрюваного бачили у Миколаївській області.

Днями пожвавили пошуки "караванського стрільця". На вулиці Києва повернулися спецпризначенці. Правоохоронці чергують на Київщині та Львівщині. "Беркутівці" з автоінспекторами оглядають усі підозрілі авто.

Місяць тому, 26 вересня, у столичному торговельно-розважальному комплексі "Караван" чоловік розстріляв трьох охоронців, четвертого поранив. Його підозрювали у крадіжці флешки. Після стрілянини він утік. За кілька днів міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що підозрюваним є 38-річний Ярослав Мазурок, уродженець Львівської області, який тривалий час жив у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Мазурок може бути мертвий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути