вівторок, 21 лютого 2017 06:55

3-річна дівчинка задушила брата подушкою

6 лютого в селі Тарасівка на Закарпатті 3-річна Каміла задушила 6-місячного брата Василя подушкою. Вдома були самі. Їхня мати 20-річна Марія Сасин вийшла порати худобу. Батько 25-річний Василь — на заробітках за кордоном.

— Сім'я порядна і благополучна. Мати залишила дітей на 15 хвилин. Коли вернулася, Василько був накритий подушкою, а Каміла дивилася мультики. Пізніше призналася, що він сильно плакав, заважав їй. Тому й кинула на нього подушку. Хіба дитина розуміла, що робить? — каже голова сільської ради 43-річна Любов Руснак.

Поліцейські не виявили на тілі хлопчика тілесних ушкоджень. Кримінальне провадження відкрили за статтею "умисне вбивство".

— Ймовірно, справу закриють. 3-річну дитину у скоєному звинувачувати не можна. Діяла не свідомо, — каже слідчий 38-річний Михайло Зизень.

17 лютого в селі Семенів Яр Богодухівського району на Харківщині 1,5-річну дівчинку сидінням дивана придавили 4-річний двоюрідний брат, 3-річні брат і сусід. Дівчинка померла від удушення.

— 28-річна мати та її старша на рік сестра були в іншій кімнаті. Діти гралися без нагляду дорослих, — розповідають у поліції. — Під час забави дівчинку притиснули частиною розсувного дивана. Коли прийшли дорослі, вона вже не дихала. Експертиза показала: померла від стиснення грудної клітки. Матір дівчинки вже притягували до адміністративної відповідальності за неналежний догляд доньки.

Зараз ви читаєте новину «3-річна дівчинка задушила брата подушкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути