вівторок, 03 січня 2017 17:35

Жінку та собаку з крижаного Дніпра витягли курткою

Жінку та собаку з крижаного Дніпра витягли курткою
1kr.ua

Двоє чоловіків витягли 58-річну жінку і її собаку з крижаної води Дніпра за допомогою куртки. Жінка була за 20 метрів від берега. Борсалася у ополонці і тонула.

Це сталося 1 січня поблизу села Чехівка Чорнобаївського району Черкаської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгері врятували оленя, що провалився у річку

"Жителька селища Оршанець вигулювала берегом свого собаку і вийшла на лід. Через кілька десятків метрів вони провалилися.

Двоє 22-річних черкащан, Роман Міщенко та Віталій Ракоїд із компанією приїхали до Чехівки з Черкас. Під час прогулянки узбережжям вони почули жіночі крики. Відразу викликали рятувальників. Роман першим вискочив до річки. Він спочатку поповзом наблизився до ополонки і подав жінці власну куртку. Проте крихка крига не витримала навантаження і чоловік також опинився у воді. На допомогу прийшов Віталій. Він підповз до полинні й за допомогою власної куртки зумів витягнути на кригу потерпілу і товариша. З лабрадором потерпілої Віталію було легше - вхопив собаку за ошийника і швидким рухом витягнув з води", - розповідає речник ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко.

Жінку з діагнозом загальне переохолодження було негайно госпіталізовано до Золотоніської районної лікарні.

15 грудня у Черкасах двох 8-річних дівчат, які провалилися під кригу на Дніпрі, врятував 13-річний Богдан Волик. Це сталося біля пляжу "Живчик" в Черкасах. Одну хлопець витягнув, інша – опинилася за 20 метрів від берега. Їй допомогли рятувальники.
Зараз ви читаєте новину «Жінку та собаку з крижаного Дніпра витягли курткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі