вівторок, 16 серпня 2016 12:34

Жінка вивозила за кордон немовля у сумці

Жінка вивозила за кордон немовля у сумці
infokava.com

Прикордонники Могилів-Подільської митниці під час огляду "Мерседеса" знайшли новонароджене немовля у клітчастій сумці. Дівчинку перевозила власна матір додому у Молдову.

"Коли прикордонник оглядав салон, то побачив на задньому сидінні клітчасту сумку. Він до неї, а вона ворушиться. Тільки захотів відкрити, а звідти дитячий плач. Жінка дуже заметушилася. По очах було видно, що її шокував сам факт, що дитину побачили" - розповідає Gazeta.ua керівник прес-служби Могилів-Подільської митниці Людмила Катеринич.

Громадянка Молдови кілька днів тому народила дівчинку у пологовому будинку Вінниці. Після виписки відразу вирішила виїхати додому. Окрім водія, з нею ще були дві подруги. Документи на дитину вирішила не оформляти у Посольстві.

"Жінка ніби пристойна. Їхали на гарній машині. Мала документи на дитину, які засвідчують, що вона є її матір'ю. Але вона пішла простішим шляхом. Щоб зекономити час, вона гарно заповила дитя і поклала у сумку, як якийсь товар. Торбу поклала собі під ноги. Думала, їй вдасться нелегально вивезти доньку".

Читайте також: В Іспанії дитина "народилася в сорочці"

В міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Могилів – Подільський-Отач". Жінку затримали і передали поліції.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вивозила за кордон немовля у сумці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути