неділя, 14 вересня 2014 23:50

Вибори у Криму повністю сфальсифіковані - експерт

Вибори в Криму повністю сфальсифіковані Росією. Вони не були потрібні кримчанам, а лише російській влвді. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів економіст Андрій Клименко.

" Росія намагається зробити легітимним від'єднання Криму. Протягом двох місяців на півострів возять дрібних політиків і бізнесменів з Євросоюзу. Показують, що в Криму спокійна обстановка, люди задоволені і що Крим це Росія. Тут неважливо якою була явка і за кого проголосували. Якщо вибори відбулися значить світ буде змушений визнати півострів російською територією".

Експерт впевнений кримчани після виборів зрозуміють, що багато втратили.

" По російському законодавству не в усіх селах і містах є мер і сільський голова. Відповідно і кількість державних органів зменшиться, - каже Клименко. - Більшість експертів і я в тому числі вважають, що після виборів репресивний режим посилиться. І для громадян які жили в Україні, вільно спілкувались, висловлювали свою думку буде шок. По суті до влади прийшли ті ж регіонали, які керували Кримом від минулих виборів, але під гаслами інших політичних партій. Нічого не зміниться, вони й далі шукатимуть механізми як красти гроші. Головне питання чи Росія буде сприяти цьому чи змусить ділитися грішми, тоді доведеться красти у більших розмірах"

Зараз ви читаєте новину «Вибори у Криму повністю сфальсифіковані - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути