середа, 26 серпня 2015 14:11

"Врахуйте мій фізичний стан" - Кернес просить знову перенести судове засідання

"Врахуйте мій фізичний стан" - Кернес просить знову перенести судове засідання

Адвокати потерпілих майданівців Сергія Ряполова і Олександра Кутяніна, просять суддю Андрія Антонова перейти до повноцінного судового розгляду. Наголошують, судове засідання над Геннадієм Кернесом і двома його охоронцями, переносити більше не потрібно.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У свою чергу захисники мера Харкова продовжують наполягати на перенесенні судового слухання. Жаліються на спеку та активістів. Сам Геннадій Кернес підтримав ініціативу своїх захисників.

"Врахуйте мій фізичний стан. Ми не затягуємо процес, ми і так рік чекали поки йде несправедливе незаконне досудове слідство. Тому не бачу проблем у переносі засідання ", - сказав Кернес.

Після цього суддя Андрій Антонов оголосив невелику перерву, після чого пообіцяв вислухати думки інших адвокатів, щодо переносу чи продовження засідання. Під час перерви нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук посварився з одним із захисників мера Харкова.

"Ти ж мені погрожував перед засіданням? Ану пішли вийдемо на вулицю і побалакаємо. Ніякий ти не адвокат. Буду добиватися, аби в тебе забрали ліцензію. Дурачок", - сказав Мосійчук.

У свою чергу захисник відповів, що подібним чином Мосійчук себе веде тільки через значок депутата Верховної Ради.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві проходить шосте судове засідання по справі мера Харкова Геннадія Кернеса та 2 його охоронців.

Зараз ви читаєте новину «"Врахуйте мій фізичний стан" - Кернес просить знову перенести судове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути