середа, 26 жовтня 2016 17:08

Волонтери назбирали у таксі 52 тисячі гривень

Волонтери назбирали у таксі 52 тисячі гривень

З 18 по 20 жовтня, вулицями Львова їздили п'ятеро волонтерів – Віталій Дейнега, Галина Алмазова, Богдан Масляк, Олексій Дубинка та Андрій Римарук. Вони сиділи за кермом авто, яке придбали за кошти, зібрані "Військовим таксі" у Києві.

"Ми зібрали у таксі 52 тисячі 90 гривень на машину для львівської 24-ї окремої механізованої бригади, – розповідає волонтер Віталій Дейнега. – Львівські пасажири #WarTaxi такі ж чудові як і київські, але зі своїм львівським гонором і своїми історіями. Наприклад, Галя Кульба вдень працює фінансистом, а ввечері і в обід допомагає бійцям у шпиталі, а хлопець-анонім з Криму залишив на армію 20 тисяч гривень. Була також пасажирка з Росії, яка переїхала до Львова з Москви і почала допомагати нашій армії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3000 учасників АТО зізналися у своїх проблемах

Каже, були і неприємні моменти акції.

"Спочатку львівська поліція намагалась арештувати машину "Військового таксі", потім хтось вкрав з неї номери. А пасажири, яких мали везти звичайні машини таксі, анульовували свої замовлення", – додав Дейнега.

За кошти, зібрані під час акції у Львові, волонтери разом із "UKLON" планують придбати джип Nissan Patrol вартістю 82 тисячі гривень. Решту волонтери також назбирали у Львові.

"Перед тим, як ця машина вирушить на фронт, вона потаксує у Дніпрі. Там волонтери також будуть збирати гроші на авто для місцевої бригади", – каже координатор з реклами та ЗМІ благодійного фонду "Повернись Живим" Тетяна Ромах.

Акція проходить в партнерстві з сервісом таксі Uklon у містах, де є його представництва.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери назбирали у таксі 52 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути