вівторок, 12 липня 2016 16:12

Вінницький патруль влаштував погоню за п'яним поліцейським

Вінницький патруль влаштував погоню за п'яним поліцейським
postfactum.ks.ua

Екіпажу вінницької патрульної поліції довелося поганятися за поліцейським під час нічного чергування. На зупинці громадського транспорту біля "Урожаю" він припаркував свій "Фольсфаген-Пасат". Близько 2-ї години ночі його помітив патруль. Коли водій побачив поліцію, вирішив втекти.

"Він натиснув на педаль газу і поїхав в сторону мікрорайону "Поділля". Доганяли до тих пір, поки не загнали його у тупик. Заїхали у двори житлових будинків. Там водій і зупинився, розповідає Gazeta.ua прес-секретар вінницької патрульної поліції Тетяна Фіщук. - Витягли його з машини. Підвели до службової і тут він почав пручатися. Лаятися нецензурними словами на поліцейських".

На водія склали 5 протоколів за порушення правил дорожнього руху, паркування в невстановленому місці, не зупинився на вимогу патрульної поліції та не показав своїх документів.

"Також він відмовився проходити тест на стан алкогольного сп'яніння. Хоча явно було видно, що чоловік вживав спиртне. Неадекватно себе він. Після всього його відпустили додому. Він пішов, а поліцейські ще прослідкували аби він не вернувся і не сів за кермо" - додає прес-секретар.

Активісти з'ясували, за кермом іномарки їх екс-працівник ДАІ Віталій Мудрик.

"А на даний час дійсний працівник служби 102 при ГУ Поліції, який 18 липня мав би проходити переатестацію, пише на власній сторінці в Фейсбук голова громадської організації "Ревізія влади" Віталій Павловський. - Спочатку він спробував утекти і відповідно патрульна поліція, затримавши його, застосувала спецзасоби. Від нього добре чутно алкоголем, координація рухів та мова уповільнені, вів себе агресивно. Після затримання водій відмовився продувати "драгер".

Читайте також: Патрульна поліція не дозволить депутатам паркуватися на Соборній

Нагадаємо, прокуратура Вінницької області розкрила схему викрадення дорогих іномарок, які стояли на штраф-майданчиках. Їх забирали зі стоянки колишні працівники виконавчої служби за підробленими документами. 25 лютого вистежили одне "BMW". Іномарка роз'їжджала Вінницею. Водій виявився поліцейським міського відділу поліції. Він не тікав. Відразу сказав, що машина не його, не мав на неї документів і прав.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький патруль влаштував погоню за п'яним поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути