Ексклюзиви
неділя, 14 лютого 2016 17:32

Вінницька патрульна поліція передумала виходити завтра на патрулювання

Вінницька патрульна поліція передумала виходити завтра на патрулювання
portal.lviv.ua

З 15 лютого на дорогах Вінниці мала з'явитися патрульна поліція. Перед роботою 263 новоспечених полісменів мали скласти присягу. На захід планував приїхати президент Петро Порошенко. Втім, подію відмінили в черговий раз. Причин не назвали.

"Анонсована на завтра присяга нових патрульних поліцейських відтерміновується" - повідомили у прес-центрі Нацполіції у Вінницькій області.

Спочатку виїзд патрульних планували 6 лютого. Потім передумали і домовлялися на День закоханих. Коли дізналися, що 15 лютого до Вінниці планує приїхати президент, дату присяги узгодили на понеділок.

Нагадаємо, на дороги Вінниці виїде 263 патрульних поліцейських, з яких 33 – жінки. 184 – мають вищу освіту, 50 – учасники АТО. 13 є майстрами та кандидатами у майстри спорту.

Вінниця стане 12-им містом, де працюватиме патрульна поліція. Нею керуватиме кримський татарин 25-річний Ридван Усеінов. Він командував ротою патрульної поліції у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Вінницька патрульна поліція передумала виходити завтра на патрулювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути