понеділок, 15 вересня 2014 11:20

Віктор Ющенко на Форумі видавців чотири години презентував свою книгу та роздавав автографи
5

Фото: Ольга Швед

14 вересня, о 16.00 у конференц-залі Палацу мистецтв презентував автобіографічну книгу "Недержавні таємниці. Нотатки на берегах пам'яті" третій президент України Віктор Ющенко.

У "Недержавних таємницях" екс-президент України розповідає про приватні сторінки біографії - кохання і кар'єрні повороти, життя і смерть найдорожчих людей, описує свою сім'ю і дитинство, отруєння і політичні інтриги. Випустило книгу на 500 сторінках видавництво "Фоліо" ще у березні. Літературний запис і упорядкування книжки здійснив історик і журналіст Олександр Зінченко.

Ющенко півтори години говорить про відновлення національного духу, згуртування нації та особливе значення української мови, відповідає на запитання із залу.

"У Росії – різні мови, різні релігії, культура і традиції. У нас є рідна українська мова, ми одна родина, у нас немає протиріч, є лише відмінності. Дві державні мови – це розкол, автономія областей – розпад нації. Торг за мову тут несумісний. Ми доживемо до того часу, коли велика імперія у 21 столітті розпадеться", - каже Віктор Андрійович.

До 20:00 Ющенко підписує книги шанувальникам. Їх за 150 гривень продають поряд. О 18:00 зал закривають, Ющенко виходить роздавати автографи біля входу. 

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко на Форумі видавців чотири години презентував свою книгу та роздавав автографи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути