середа, 29 липня 2015 19:11

У Вінниці малюки змагалися за упаковку підгузників
5

На вінницькій набережній відбулися змагання "Забіг у повзунках". В них брали участь діти віком від восьми місяців до півтора року. Вони самотужки долати дистанцію довжиною п'ять метрів по доріжках встелених матами. Дорослі їх підтримували і заохочували іграшками, ключами, телефонами, булочками та йогуртами. Допомагати рухатись і підштовхувати заборонено.

"На відміну від попередніх років, в цьому було набагато більше бажаючих взяти участь у змаганнях. Допустили 33 хлопчики і 26 дівчаток. Багато було бажаючих, які не відповідали встановленому правилами віку. Тобто, батькам це цікаво і вони беруть участь разом із дітьми. Це їх невеликі, але перші перемоги. Нехай вони переростають у великі здобутки", - каже директор центру підліткових клубів "Універ" Віра Балєєва.

У змаганнях брали участь двійнята Надія і Жанна Веронюк.

" Дівчата дуже рухливі, найбільше люблять пригунки і ходунки. Вранці сьогодні по телефону зареєструвалися і прийшли. Старша на хвилину від сестри Надюша тут трохи поспала і повна сил прокинулась саме перед стартом дівчаток. Вона випередила Жанну на кілька секунд," – розповідає бабуся Оксана Веронюк.

Всі учасники отримали морозиво і блокноти. Переможцем серед хлопчиків став Андрій Бодіян. Йому крім згаданого вручили велику упаковку підгузників.

"Вчора ввечері ми прочитали оголошення в контакті про цей конкурс. Побачили, що ми підходимо за віком, бо нам рік і один місяць. Прийшли трохи раніше поповзали по матах потренувалися і прибігли з найкращим результатом. Знали, що вона дуже любить гратися ключами та дезінфікатором для рук. Ними і махали перед нею під час забігу", - каже Дмитро Пшеничнюк, садить в коляску і дає їсти сосиску доньці, найшвидшій серед дівчаток Аріну.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці малюки змагалися за упаковку підгузників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути