неділя, 30 серпня 2015 13:43

В Криму затримали вбивцю двох кримських татар

В Криму затримали вбивцю двох кримських татар
Фото: korrespondent.net

 В окупованому Криму затримали вбивцю кримських татар, загиблих напередодні.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник глави Меджлісу Наріман Джелялов.

"Як повідомили сьогодні вранці, вбивцю затримали. За останньою інформацією, конфлікт між вбивцею і молодими хлопцями розгорівся через дівчину", - пише він.

Джелялов підкреслив, що нині на півострові, враховуючи украй тривожну ситуацію в кримському суспільстві, особливо серед кримських татар, причинами якої виступають незадоволення політичною ситуацією, міжнаціональними відносинами, роботою, зарплатою, рівнем життя і навіть поганими дорогами, страх за власну безпеку і побоювання за рідних і близьких, свою частку відповідальності за які несе і влада, вірогідність конфліктних ситуацій навіть на побутовому рівні, зростає.

"Проте деякі кримські "державники" не утрималися від політизування, акцентувавши увагу громадськості на українському громадянстві злочинця, прагнучи тим самим відмазати владу від події. Як говориться, на злодієві і шапка горить. Адже ніхто з офіційних представників громадськості прямо не звинувачував владу у цьому злочині", - вказує він.

Нагадаємо, в суботу, 29 серпня, були знайдені мертвими Селімов Мемет і Ібрагімов Осман, які зникли 21 серпня.

 

Зараз ви читаєте новину «В Криму затримали вбивцю двох кримських татар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі