субота, 23 січня 2016 14:31

У Дніпропетровську замерзають 30 родин

У Дніпропетровську замерзають 30 родин

Жителі Дніпропетровська вийшли на безстрокову акцію протесту. Вони перекрили рух на проспекті ім. Б. Хмельницького. У гуртожитку, де проживають ці люди, відключили електроенергію. Про це повідомляє журналіст Анфіса Букрєєва у Фейсбук. До помешкання підведена лише електрика, газу немає, тому мешканці у люті морози замерзають.

Світло відключили уже вдруге. Власники гуртожитку хочуть, аби мешканці залишили свої кімнати. Гуртожиток належить фірмі "Конкорд Фінанс". Мешканцям погрожують встановити електронну прохідну та вимагають від них копію ключів від кімнат.

"Електрощитову закрили міцною решіткою, аби ніхто крім них не зміг включити світло у приміщенні. Тож нині понад 30 родин, в яких проживає чимало дітей віком від піврочку, скуті морозом. Люди втомилися благати про допомогу – тож вийшли на вулиці та перекрили рух транспорту, аби хоч цим привернути увагу влади до власної біди. Мешканці гуртожитку благають мера міста допомогти їм у біді", - пише Анфіса Букрєєва.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську замерзають 30 родин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути