вівторок, 03 березня 2015 15:48

Українці з Іспанії передали бійцям в зону АТО сучасний реанімобіль
6

Фото: Ольга Швед

3 березня у Львові біля пам'ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи освятили реанімобіль Renault Master, який передадуть бійцям у зону АТО.
Реанімаційний автомобіль, амуніцію, продукти та медикаменти придбала українська громада провінції Малага (Андалусія, Іспанія).

"Автомобіль оснащено усім необхідним для реанімації поранених, є апарат штучного дихання, медикаменти, кисень, можна проводити хірургічні втручання. Ціна авто із оснащенням - більше 10 тисяч євро, придбано за кошти громади - українців, які живуть в Іспанії, німців, поляків. Авто купили і привезли із Мадриду - тут ще іспанські номери. Стан карети швидкої допомоги 5+, там можна надати невідкладну допомогти бійцеві, і можуть перебувати до семи осіб включно із водієм", - каже львів'янин, один із координаторів акції Ярослав Васильців.

Найближчими дням автомобіль швидкої допомоги волонтери відправлять на Схід. Там його розподілять у найбільш гарячу точку, де є потреба в реанімації та вивезенні поранених. Також наберуть команду лікарів, які працюватимуть у кареті швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Українці з Іспанії передали бійцям в зону АТО сучасний реанімобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути