середа, 27 квітня 2016 10:29

Учень автошколи збив 8-річну дівчинку

Учень автошколи збив 8-річну дівчинку

У Вінниці 26 квітня сталася аварія на вулиці Келецькій - учень однієї з автошкіл міста збив 8-річну дівчинку, повідомляє УНН-Центр.

"Чоловік, який виявився учнем автошколи, керував автомобілем "Сузукі свіфт". Його інструктор сидів поруч. Коли автомобіль рухався по вулиці Келецькій, в районі трамвайної зупинки "Лялі Ратушної" дитина вибігла на дорогу і потрапила під колеса автомобіля. Зі слів очевидців, дівчинка, вочевидь, поспішала на трамвай, і вибігла на дорогу раптово. На місце ДТП виїздила слідчо-оперативна група поліції, а дівчинку каретою швидкої доставили до лікарні", — розповіли у поліції.

Дівчинка перебігала дорогу у невстановленому місці.У дитини лікарі діагностували забої м'яких тканин, струс мозку. Коли приїхав батько дівчинки, лікарі його проконсультували та відпустили дівчинку додому.

Читайте також: У Вінниці зіткнулися 5 автомобілів

Як повідомляв Gazeta.ua, на станції Вернигородок Козятинського району під колеса потягу сполученням "Київ-Камянець-Подільський" потрапив 61-річний чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Учень автошколи збив 8-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути