вівторок, 12 квітня 2016 18:19

Пасажирський потяг розчавив чоловіка неподалік дому

Пасажирський потяг розчавив чоловіка неподалік дому
news.if.ua

На станції Вернигородок Козятинського району під колеса потягу сполученням "Київ-Камянець-Подільський" потрапив 61-річний чоловік. Трагедія сталася вчора, ввечері на 1002 кілометрі перегону "Чорнорудка-Сестренівка".

"Чоловік від смертельних травм загинув на місці. Лікарі лише констатували смерть. Машиніст побачив, як по колії йшов чоловік. Він різко натиснув на гальма, але йому не вдалося вчасно зупинитись" - говорить Gazeta.ua Ольга Єфремова з прес-центру головного управління поліції у Вінницькій області.

Загиблий жив у сусідньому селі Велике. Помер на 61-му році життя.

Поліція веде розслідування та встановлює причини і обставини загибелі людини. Тіло потерпілого направлено на судово-медичну експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту. За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Хто відповідатиме - невідомо.

Читайте також: П'ять екіпажів патрулів рятували дівчину від гвалтівника

Нагадаємо, у селі Березівка Чернівецького району місцевий фермер переїхав своїм трактором з причепом робітника. Чоловік помер відразу від травм шиї та грудей. Від переляку фермер загорнув тіло у ряднину і викинув у лісосмузі сусіднього села. Труп знайшов місцевий механізатор, який обробляв поле.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирський потяг розчавив чоловіка неподалік дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути