четвер, 08 грудня 2016 16:51

Учасники "Майстер-шефу" пригощатимуть стравами біля новорічної ялинки

 

На новорічні та різдвяні свята з бюджету Вінниці буде виділено 211 тис. грн. Таку ж суму нададуть спонсори. Місто прикрасять новими святковими прикрасами й ілюмінацією. Про це Gazeta.ua повідомив міський голова Сергій Моргунов.

"Цього року буде декілька нововведень. На Майдані Незалежності встановимо ялинку і вперше обладнаємо вертеп. Усі атрибути для нього замовили з Польщі. Також купили новий каркас для головної ялинки за 490 тисяч гривень. Дерево буде живим, 24-метровим. Штучну купувати не вигідно. Вона удвічі дорожча та має невеликий термін експлуатації. Зовнішній вигляд ялинки кардинально зміниться. Вона засвітиться корпоративними кольрами міста - сріблястими, золотими і червоним. На нові прикраси та ілюмінацію витратили 399 тисяч гривень", - розповів Сергій Моргунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моргунов подарує 20 тисяч гривень за креативно прикрашений будинок до Нового Року

Нові святкові прикраси та ілюмінація з'являться на вулиці Соборній та частині проспекту Космонавтів. Будуть прикрашені всі в'їзди у місто. На одному з них оновлять композицію Діда Мороза з автомобілем.

"Усі "розтяжки", які були на центральній вулиці знімуть. Їх перенесуть на вулицю Пирогова аж до електромережі. Дерева на Соборній прикрасять в єдиній кольоровій гамі - білій. Також ми домовилися з бізнесменами, які мають там приміщення. Вони прикрасять свої вітрини в білому або синьому кольорах, щоб зберегти єдину кольорову палітру", - каже міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто прикрасили велетенськими жіночими трусами

15 січня вперше у Вінниці проведуть фестиваль вуличної кухні FoodFest.

"Фестиваль буде у форматі презентації. Ми запросили відомих учасників телепроекту "Майстер-шеф" на телеканалі СТБ. Це - Євген Палівода, Марина Шевченко. Вони презентують страви української і швидкої кухні. Проведуть майстер-класи, де можна буде спробувати їжу і придбати те, що до смаку", - директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Цього року також докупили ілюмінацію для громадського транспорту. Традиційно 31 грудня, 1 та 7 січня проїзд буде безкоштовним. У трамваях та тролейбусах будуть ходити Дід Мороз і Снігурочка.

 
Зараз ви читаєте новину «Учасники "Майстер-шефу" пригощатимуть стравами біля новорічної ялинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути