вівторок, 02 лютого 2016 18:56

У Вінниці чоловік помер при оформленні звіту в податковій

У Вінниці чоловік помер при оформленні звіту в податковій

Вчора у Вінницькій податковій перед оформленням звіту помер чоловік. Близько третьої години дня вінничанин звернувся у Вінницьку державну об'єднану податкову інспекцію за допомогою. Про це повідомляє vn.20minut.ua. Через деякий час працівники помітили, що чоловік себе погано почуває. На питання про самопочуття він відповів, що трохи хворіє та незабаром впав.

"Чоловік сидів і чекав, доки йому нададуть необхідні послуги. Потім почав голосно дихати. Ми запитали: "Ви погано себе почуваєте?". Він відповів: "У мене остеохондроз, зараз стане легше." Ми запропонували йому воду, він попив, а через деякий час впав. Я викликала швидку, а він в цей час почав синіти на очах і помер. Ми нічого не могли зробити," - розповідає працівниця приватної фірми, яка винаймає офіс в будівлі податкової.

Також в податковій зазначають, що швидка прибула через 15 хвилин після того як чоловік впав і констатувала смерть. Однак поліція прибула лише через дві години. Весь цей час чоловік пролежав в податковій. Судмедекспертиза постановила, що смерть наступила від інсульту, який в чоловіка був вже другим.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці чоловік помер при оформленні звіту в податковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути