Ексклюзиви
середа, 22 червня 2016 17:06

У торговому центрі обвалилася стеля
3

У торговому центрі "ВАМ", що на вулиці Виговського у Львові обвалилася частина стелі. Металева конструкція зачепила 37-річну жінку. Вона зомліла від удару.

"Впала така металева конструкція, на ній кріпилося освітлення в торговому центрі, одразу поруч з входом у продуктовий супермаркет "Сільпо". Як падало не бачив, зайшов через кілька хвилин, як вже все висіло зі стелі. Кажуть решіткою зачепило жінку. Вона зомліла і їй викликали медиків. Та ще до їх приїзду жінка опритомніла. Шок минув, тому до лікарні не поїхала", - розповідає свідок події Яросла Криса.

Жінку з місця події додому забрав чоловік. Після обвалу торговий центр закрили. Всіх відвідувачів попросили вийти. В адміністрації пообіцяли працюватиме заклад вже наступного дня.

Читайте також: 2-річна дитина впала з п'ятого поверху

"Обвалилася підвісна стеля. Адміністрація буде розбиратися, з підпідрядником, який втсановлював цю підвісну стелю. Ніхто не постраждав", - каже Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1".

Зараз ви читаєте новину «У торговому центрі обвалилася стеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути