четвер, 04 червня 2015 23:21

У Сімферополі з будівлі Меджлісу зірвали кримськотатарський прапор

У Сімферополі з будівлі Меджлісу зірвали кримськотатарський прапор

У Сімферополі у четвер, 4 червня, невідомі зірвали національний кримськотатарський прапор з фасаду будівлі, у якій розташовувався Меджліс кримськотатарського народу, а також таблички перед входом і зовнішні камери відеоспостереження.

Як розповіли "Крим.Реалії" очевидці, відсутність прапора вони виявили вранці, а вже вдень із будівлі зникли камери відеоспостереження, флагштоки і таблички, встановлені перед входом до будівлі, на яких було зазначено, що саме розташовується в будівлі.

"Хто це зробив, невідомо. Як і минулого разу, коли були зламані двері та знятий прапор із будівлі, але потім його повісили на місце", – зазначив очевидець.

Близько 17-ї години до будівлі під'їхав автомобіль поліції для з'ясування обставин події. Тут також перебували адвокат Джеміль Темішев і засновник Кримського історичного музею "Ларішес" Гулівер Алтин.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі з будівлі Меджлісу зірвали кримськотатарський прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути