понеділок, 29 лютого 2016 14:24

У Полтаві "Сбербанк" Росії облили томатним соком
3

Фото: Денис Скриль

Сьогодні, 29 лютого, на вулиці Жовтневій поблизу Полтавської облдержадміністрації відбулась акція протесту стосовно діяльності російських банків на території країни. "Сберабанк" Росії облили томатним соком.

Кілька десятків активістів обмежились демонстрацією плакатів та символічним розлиттям рідини червоного кольору біля центрального входу до російського банку.

"Сьогодні відбулась акція протесту стосовно закриття російських банків на території Полтавщини, - розповів Микола Небелович, організатор акції. - Мета акції - припинити годувати країну-агресора, яка вбиває наших людей. Держава не дбає за національні інтереси, то ми подбаємо за неї. Російські банки заробляють гроші і допомагають агресору збагачуватись. Ми хочемо поставити на цьому крапку".

Полтавці підкреслили, що провели мирну акцію і влаштовувати погроми не збираються.
Нещодавно активісти вже пікетували "Альфа-банк" на вулиці Куйбишева. Як розповіли організатори акції, припиняти подібні мирні протести не збираються.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві "Сбербанк" Росії облили томатним соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути