середа, 01 червня 2016 21:34

У Полтаві пікетували колишні міліціонери
3

Фото: Денис СКРИЛЬ

Під стінами Полтавської облдержадміністрації більше 100 ветеранів органів внутрішніх справ влаштували пікет. Вимагали підвищення пенсії та повернення пільг.

"Хочемо отримувати достойні пенсії і вимагаємо від депутатів Верховної Ради визнати нову поліцію правонаступниками минулої міліції. Таким чином не можуть пенсіонери органів внутрішніх справ отримувати мізерну пенсію, коли поліцейські отримують великі заробітні плати. Також не хочемо, щоб у нас забирали пільги на проїзд та оплату комунальних послуг. Підготували необхідне звернення до керівництва держави і просимо депутатів облради підтримати наші вимоги", - пояснив Олексій Зінченко, пенсіонер і учасник пікету.

Читайте також: Уряд скасував пільги за комуналку, якщо є субсидія

На черговій сесії облради депутати підтримали вимоги мітингувальників і відправили звернення людей до президента Петра Порошенка, спікера Андрія Парубія та прем'єр-міністра Володимира Гройсмана звернення полтавських міліціонерів.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві пікетували колишні міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути