Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 11:11

У Львові водій маршрутки з пасажирами протаранив легковик
3

Водій 26 маршрутки здійснив ДТП на вулиці Стрийській у Львові. Вийшовши з автобуса, чоловіка сильно хитало, від нього чувся запах перегару.

"Дивний був з самого початку, як тільки сіли в маршрутку, то їхав швидко, то тормозив, наче дрова везе. На Сихівському мості мало не зробив аварію, забував двері задні закривати, мчав на червоне. Люди трохи нарікали. Та той сидів собі на своєму місці і ніхто розібрати не міг, що з ним саме таке. А потім біля Стрийського ринку хотів обігнати легкову машину, але не зумів вивернути правильно і врізався в неї", - розповідає пасажирка маршрутного таксі Галина.

Вдаривши зелену "Ладу", водій вийшов із салону автобуса подивитися, що сталося. Люди одразу помітили, що його хитає.

"Він сварився з шофером машини, самого хитало і душок добрячий йшов. Випив чи то ще з ночі, чи вже зранку. А потім сів за кермо. Коли здійснив аварію, хотів навіть покинути місце пригоди, але люди йому не дозволили. Як таких водіїв на маршрут випускають? Мали б якось перевіряти в якому стані людина, яка цілий день возить людей сідає за кермо", - додає Галина.

Читайте також: У Вінниці патрульна машина збила пішохода на "зебрі"

Наразі на місці ДТП працює патрульна поліція. Правоохоронці складають протокол. Водій буде змушений пройти тест на алкоголь. Якщо з'ясується, що віз пасажирів п'яним, ще й спричинив ДТП - чоловіка та власника автопарку, який випустив такого водія на маршрут, чекає штраф і можливо позбавлення ліцензії.

Зараз ви читаєте новину «У Львові водій маршрутки з пасажирами протаранив легковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути