вівторок, 22 квітня 2014 12:55

У Львові відкрили сімейний центр активного дозвілля "SkyPark"

У Львові відкрили сімейний центр активного дозвілля "SkyPark"

У Львові розпочав діяльність новий сімейний центр активного дозвілля "SkyPark" (вул. Стрийська, 202). На площі 3 тис кв м розгорнулися найрізноманітніші розваги як для дітей, так і для їх батьків. Особливість нового центру - в атракціонах, які сприяють розвитку опорно-рухової системи, гнучкості, координації, пластики та вольових якостей. До послуг львів'ян - найбільший батутний комплекс, скеледром, підвісні канати. На дітей також очікують лабіринти, надувні гірки, міні-гольф та інші ігрові атракціони. Для наймолодших відвідувачів (до 6 років) у "SkyPark" є окрема територія з іграшками, конструкторами, сухим басейном з кульками. Крім того, на території центру - казкові кімнати для проведення днів народжень, власна кондитерська, піцерія. Для батьків вхід у "SkyPark" є безкоштовним.

"Мені приємно, що наші львівські діти отримали дуже хороший подарунок – "Скайпарк". Тут дуже хороша атмосфера, дитина тут може цілий день бавитись. Ця інвестиція зроблена слушно. Інвестовано більше 10 млн грн. Сьогодні тут вже є 40 робочих місць і 40 львів'ян мають постійну зарплату, яка є більше 3 тис грн. Багато дітей, які прийдуть тут вперше, будуть потім мати бажання приходити ще і ще. Для батьків вхід безкоштовний, є тільки оплата за дитину.Важливо, що діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти також зможуть сюди приходити і отримувати задоволення. Це буде спеціальна програма міста і "Скайпарку", - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

"SkyPark" ми позиціонуємо саме як сімейний і спортивно-розважальний центр. В нашому комплексі є місця для активного відпочинку як для дітей, так і для їх батьків. Ми хочемо запропонувати львів'янам можливість спільного проведення дозвілля цілими сім'ями, групами, командами й подарувати гарний настрій, позитивні емоції в комфортній атмосфері. Послугами "SkyPark" ми пропагуємо культуру гармонійного фізичного розвитку, а також здорового харчування. Адже наша ціль - здорові та щасливі люди, діти та дорослі на усій території України, та за її межами", - розповів Віктор Вікарчук, власник спортивно-розважального центру "SkyPark".

"SkyPark" у Львові - третій комплекс на території України. Такі центри вже працюють в Хмельницьку та у Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили сімейний центр активного дозвілля "SkyPark"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути