Ексклюзиви
вівторок, 18 лютого 2014 18:51

У Львові блокують військові частини: дорогу перекривають дошками із цвяхами
5

Фото: надані активістами

18 лютого після обіду львів'яни за лічені години заблокували виїзд військових до Києва. Заблокованими залишаються частина внутрішніх військ МВС на вул. Стрийській та військова частина №3002 на вул. Княгині Ольги, 105. Блокуватимуть військову частини 4114.

"Є інформація із надійного джерела, що у львівських військових повна мобілізація. Наше завдання - не випустити їх на Київ. Не всі львів'яни можуть їхати на Майдан у столицю, ті хто тут, долучається до блокування. Львів'яни привозять старі шафи, мішки з піском. Найбільше треба цвяхи 150 розміру", - каже один із активістів.

Львів'яни вбивають цвяхи у дошки, кладуть їх на дорогу і таким чином блокують виїзди із військових частин. Щогодини до частин підтягуються все більше активістів, виїзди блокують автомобілями та барикадами. Усіх львів'ян закликають допомогти активістам, які тримають оборону, не випускаючи внутрішні війська до Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Львові блокують військові частини: дорогу перекривають дошками із цвяхами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути