Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2014 23:23

У львівський супермаркет бойкотувальники російських товарів випустили мишей
5

Фото: Надане Страмиком Ігорем

22 липня у львівський супермаркет "Арсен" активісти Економічного бойкотного руху випустили кілька десятків сірих мишей на знак протесту проти продажу російських товарів.

Саме в цьому супермаркеті наліпок про російські товари на продукції не було. Бойкот російських товарів у Львові прийняли на офіційному рівні – зобов'язали маркувати продукцію прапором країни-окупанта та позначкою "Товари з Російської Федерації".

"Російські товари можуть їсти тільки миші. Якщо пройде час і нічого не зміниться, ми будемо сюди запускати ще пацюків. Ми хочемо досягти того, щоб українці та львів'яни зокрема не купували товар, який вартий хіба що мишей", – сказав координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик.

У супермаркеті кажуть, що російські товари у супермаркеті обов'язково маркуватимуть спеціальними стандартними наклейками. А на бойкотувальників поскаржаться у міліцію.

Активісти кажуть, що працівники супермаркету самі ловили гризунів попід полицями із товарами. Продавці та покупці були дуже здивовані такою живністю у магазині.

Зараз ви читаєте новину «У львівський супермаркет бойкотувальники російських товарів випустили мишей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути