неділя, 20 квітня 2014 08:45

У Криму люди радісно плакали, побачивши автоколону з українською символікою — Джемілєв

У Криму люди радісно плакали, побачивши автоколону з українською символікою — Джемілєв
Фото: dyvys.info

Колона автомобілів, прикрашена українською та кримськотатарською символікою, що супроводжувала у Криму прибуття одного з лідерів кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафу Джемілєва, викликала у перехожих радість і захоплення.

Як передає ТСН, в Армянську на кордоні з материковою Україною озброєні люди заявили Джемілєву, що його ім'я у чорному списку нев'їзних до Криму.

Понад 40 хвилин Джемілєв разом із головою Меджлісу Рефатом Чубаровим чекали на результати перемов, які так звані кримські прикордонники вели з кимось по телефону, але зрештою їх пропустили. За словами політика, вирішальним став дзвінок з Москви.

На території Криму їх зустрічали співвітчизники. Колона з півсотні машин з українськими та кримськотатарськими прапорами рушила в Сімферополь.

Реакція кримчан вразила, каже Джемілєв. Автомобілісти вітали колону сигналами та світлом фар, перехожі – махали руками, дехто навіть плакав.

Нагадаємо, на будівлі Меджлісу перед приїздом Мустафи Джемілєва з'явився український прапор.

Зараз ви читаєте новину «У Криму люди радісно плакали, побачивши автоколону з українською символікою — Джемілєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути