понеділок, 15 серпня 2016 13:01

У гірському селі зникла дівчина-пастух

У гірському селі зникла дівчина-пастух

Добу в селі Плав'я Сколівського району Львівської області, розшукують 18-річну Наталю Петряш. Дівчина погнала на пасовисько корову та безслідно зникла.

"Наталя хворіє ДЦП. Погано ходить, тому далеко не могла зайти. Цього року сама закінчила школу, поступила в ПТУ до Львова. Що могло з нею статися, навіть не уявляємо. Чи зайшла в ліс де по гриби і заблукала, чи не дай Бог що гірше", - говорить Дарія Улич із місцевої сільради.

Петряш у неділю по обіді погнала за село пасти корову. Тварину прив'язала на мотузку недалеко лісу. З того часу дівчину ніхто не бачив. Свій мобільний телефон Наталя залишила дома.

"У сім'ї 4 дітей. Ще двоє старших хлопців зараз на заробітках з батьком в Росії. Мати Наталі, ще з однією з молодшою дочкою, разом, дома господаркою займаються. Хороша сільська робітнича сім'я. Дуже порядні люди", - додає секретар сільради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна двійнею Дарина Лаговська знову знайшлася

Для пошукових робіт дівчини, залучено рятувальників Славської пошуково-рятувальної групи. Допомагають у шукати зниклу й працівників поліції та місцеві. Наразі вийти на слід Петряш не вдалось.

Зараз ви читаєте новину «У гірському селі зникла дівчина-пастух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути