субота, 03 вересня 2016 21:01

У фільмі "Вій" знімали перехожих
5

Фото: Юлія Мельник

У Вінниці на один день відкрили знімальний майданчик "VinnyWood". Випробувати свої акторські здібності усі бажаючі змогли на вулиці Театральній. Кінофільми обирали на власний розсуд. Найпопулярнішими серед вінничан виявилися "Вій", "Пригоди Джека Горобця" та "Три мушкетери".

Техніку для зйомок надав вінницький оператор Василь Медяний. Керував процесом режисер Григорій Сиротюк.

"Взяли сцени з відомих фільмів. Нові сценарії не писали. Це надто важко. Перевели слова акторів на українську мову, бо всі фільми на російській. Показуємо як треба поводити себе перед камерою. Все як на справжніх зйомках. Спочатку репетируємо, а потім записуємо дублі. Надіюся знайти тут обдаровану молодь. Можливо хтось ще не знає про свій талант. Тих, хто сподобався, запрошую у свою театральну групу", - розповів Gazeta.ua Григорій Сиротюк.

За сценою учасників одягали відповідно ролі. Після того з ними працювали професійні гримери. 19-річний Богдан Коляструк спробував перевтілитися у Джека Горобця.

" Завжди захоплювався грою Джоні Деппа. У школі входив до театрального кружка. Брав участь у всіх постановках. Тут побачив зйомки і вирішив, що нікуди звідси не піду поки не потраплю в камеру. Тепер не можу відтерти клей від бороди, але воно того варте.З нетерпінням чекаю готового відео. Режисер запросив на навчання. Думаю погодитися", - каже Коляструк.

Усім учасниками безкоштовно дарували диски з кіно-пробами. На майданчику працював фотограф.

На Майдані "Небесної Сотні" учасники театрів-студій і студій молодіжних театрів Вінниці проводили майстер-класи для жителів міста. Розважали грою на баяні, танцями і ляльковими виставами. Окремо облаштували місця з декораціями і переодягненими акторами для фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На день міста у Вінниці артистам роздавали зірки

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "Вій" знімали перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути