пʼятниця, 25 березня 2016 12:59

У Чопі запрацювали три екіпажі поліції

У Чопі запрацювали три екіпажі поліції
підготовка до першого патрулювання

Вчора у найзахіднішій адміністративній одиниці України місті Чопі запрацював патруль у складі трьох екіпажів. Обслуговуватимуть саме місто та дорогу від Ужгорода до Чопа. Це вже 20 місто, де з'явилась патрульна служба. Про це повідомляє Департамент патрульної поліції у соцмережі Facebook.

"За перше чергування у Чопі патрульні поліцейські отримали та опрацювали 2 виклики, що надійшли на лінію 102. Також 10 звернень від громадян, які прямо звертались до патрульних. Попередили низку дрібних правопорушень та провели профілактичну роботу з громадянами щодо недотримання ПДР та охорони громадського порядку. Перше патрулювання пройшло добре", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий етап очищення поліції буде у "ручному режимі" - Деканоїдзе

Нагадаємо, учора патрульні вийшли на вулиці міста Бориспіль, що під Києвом. Всього ж по країні поліціє в містах:: Київ, Львів, Одеса, Харків, Ужгород, Мукачеве, Миколаїв, Луцьк, Хмельницький, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Херсон, Вінниця, Чернігів, Кременчук, Черкаси, Полтава, Тернопіль, Житомир та в аеропорті Бориспіль. Усього несуть службу 9424 патрульних поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «У Чопі запрацювали три екіпажі поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути