середа, 17 лютого 2016 19:26

У Чернівцях загорівся незавершений новобуд
8

Сьогодні у Чернівцях сталася пожежа на будівництві нового житлового комплексу "Водограй". Район біля місця надзвичайної ситуації охопив густий чорний дим. Про це повідомляє "Сайт міста Чернівці "0372".

"Густі клуби чорного диму охопили всю будівлю та поширються на значну площу в повітрі. За словами сторожа житлового комплексу, пожежа трапилося в середині, горить пінопласт", - повідомив із місця події кореспондент.

Очевидці стверджують, що дим вихопився раптово та почав стрімко поширюватися. Припускають, що займання відбулося від електроінструментів.

"Горіла хімія, пінопласт, труби – відходи біля будинку. Просто велика маса була і піднявся великий дим. Шахти в будинку затягують, то дим пішов через перший поверх і було враження, ніби палає весь будинок. Видовище було не з приємних. Пожежники оперативно під'їхали і все загасили. Але дим ще стоїть", - каже керівник житлового комплексу Василь Зазуляк.

Поряд із новобудом знаходиться школа №27

Нагадаємо, 11 лютого у селі Форосна Новоселицького району на Буковині в домі переселенців із Луганщини почалася пожежа. В будинку перебували 5 дітей. Їхні батьки відлучилися по справах. Старший син, 14-річний Олег помітив пожежу і повиносив братів та сестер. При цьому хлопець отримав опіки рук першого ступеню.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях загорівся незавершений новобуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути