середа, 10 лютого 2016 16:55

У Черкасах шість рибалок застрягли на крижині серед Дніпра

У Черкасах шість рибалок застрягли на крижині серед Дніпра
Фото з відео ck.mns.gov.ua

Сьогодні вдень серед Дніпра на дрейфуючій крижині опинилися 6 рибалок. Вітром та хвилями їх віднесло на 100 метрів від берега. Крижина почала руйнуватися. Для порятунку людей було задіяно 20 рятувальників та катер.

Подія сталася недалеко від станції "Панське", що знаходиться на черкаській дамбі.

"О 14:00 п'ятьох рибалок за допомогою катера на повітряній подушці "Пегас" рятувальники зняли з дрейфуючої крижини та відвезли на берег в район станції "Панське". Ще одного любителя екстремальної риболовлі доставлено на берег в районі розважального комплексу "Робінзон". Зі слів чоловіка, він разом з друзями ще зранку вийшли на лід порибалити. Проте вже в обід частина криги, на якій знаходилися чоловіки, відкололася від берега. Після чого вітром її почало відносити до фарватеру. Зрозумівши всю серйозність ситуації, в якій опинилися, один із рибалок зателефонував рятувальникам", – повідомляють на сайті ДСНС України в Черкаській області.

Людей рятували менше години. Ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах шість рибалок застрягли на крижині серед Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі