четвер, 04 серпня 2016 15:14

У Черкасах можна покататися на гіроборді за 25 гривень
4

Демонстрація гіробордів у магазині
Фото: Оксана Прітченко
Максим Яременко, власник парку гіробордів у Черкасах
Демонстрація гіробордів у магазині
Демонстрація гіробордів у магазині

У Черкасах на перехресті вулиці Смілянської і Хрещатик відкрили парк, де можна покататися на гіробордах (механічна платформа на двох колесах, яка рухається залежно від положення тіла людини. – Gazeta.ua). 10 хвилин розваги коштує 25 гривень. Подібні гіропарки в Україні є у великих туристичних містах – Києві, Одесі, Харкові.

"Раніше такої розваги у місті не було. За 10 хвилин беремо 25 гривень. Орієнтуємося на молодь. Поки не багато клієнтів – люди у відпустках. Кожного дня приходить близько 10 людей – це нормально. Але хотілося б більше", – говорить Максим Яременко, власник парку гіробордів у Черкасах.

Вартість одного гіроборду від 6 до 15 тисяч гривень. Відрізняються розміром коліс. Найменші беруть для дітей або щоб їздити у приміщеннях, найбільші – щоб кататися багато і на вулиці. Один пристрій важить близько 14 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруські музиканти, українські письменники і автостопери – у Черкасах відбувся "ГайдаFest"

"Перші два місяці люди не розуміли, що це і як працює. Я кожному показував, катався по магазину. Потім відкрили парк, щоб люди могли спробувати поїздити і надумали купити. Рекламуємо роздачею флаєрів і є один великий біг-борд. Клієнти викладають у соцмережах фото із парку. Сьогодні гіроборди – це модно, а наступного року зроблять щось нове. Це тимчасова розвага, яка зараз поширена у всьому світі", – розповідає підприємець.

Гіроборд дуже травмонебезпечний, не розрахований для поїздок на великі відстані і не пристосований для бездоріжжя, зазначає Яременко.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах можна покататися на гіроборді за 25 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі