пʼятниця, 18 грудня 2015 20:53

У Черкасах до Миколая купують іграшки, сувеніри та смаколики (фото)
10

Фото: Оксана ПРІТЧЕНКО

До свята місцеві умільці продавали подарунки ручної роботи від гривні до 500 гривень.

Ярмарок влаштували у будинку торгівлі в центрі міста. За день продавці заробили більше 500 гривень, а деякі до тисячі. Було до 30 столів із рукотворними дрібницями.
Магнітики у формі кота - 20 гривень, м'які іграшки від 35 гривень, мило 20-45 гривень, сумки - 200-250, квіткові прикраси на волосся від 15 гривень.

ʺЛяльки беруть як прикрасу або на подарунок. Якщо дитині, то також можна. Але не всі, бо деякі не можна мочити, тягати по підлозі. Є мавпочки для діток по 30 гривень, їх можна гризти, тягати, що завгодно. Все з натуральної тканини. Люди купують іграшки з різного приводу: на хрестини, весілля, коханим на подарунокʺ, - говорить Олена Корнієнко, продавець м'яких іграшок ручної роботи.

Мило ручної роботи у формі полуничок, бананів, рукавичок, сніговичків, мавпочок, баранців. Люди підходили, розглядали кольорові брусочки, нюхали.

ʺРучною роботою зайнялася навесні після переїзду з Донецьку. Раніше займалася бізнесом. Зараз влаштовую майстер-класи зі створення мила, виробів із солоного тіста. В мило додаю ефірні олії, є з вівсянкою на козячому молоці, є медове. Барвники американські, а основа німецька. Все якіснеʺ, - говорить Людмила Марченко, продавець.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах до Миколая купують іграшки, сувеніри та смаколики (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі